Echtpaar uit Frankrijk met pasgeboren baby gaat op vakantie naar Den Haag door liefdadige meubelwinkel

Hun droomhuis waargemaakt en volledig ontzorgd. Waardoor zij konden genieten van hun vakantie in een prachtig huis. Zij wilden namelijk een vakantiehuis in Nederland kopen. Het echtpaar genoot van een heerlijke vakantie aan het strand. Tegelijk werden tijdens deze hotel-vakantie het volledig meubilair geïnstalleerd en monteerd.

SimpleTrade, de online meubelwinkel, heeft een jong stel geholpen genoeg geld te besparen van hun huishoudbudget, zodat het stel op vakantie in Frankrijk kon gaan. Een jong stel zorgde onlangs voor enorme golven nadat het was geholpen.

SimpleTrade, de online meubelwinkel, heeft een jong stel geholpen genoeg geld uit hun huishoudbudget te besparen, zodat het stel op vakantie in Den Haag kon gaan.

Een jong stel veroorzaakte onlangs enorme golven nadat werd ontdekt dat de man en vrouw in staat waren om een vakantie in Den Haag voor zichzelf te financieren, simpelweg nadat ze genoeg geld hadden gespaard van hun huishoudbudget. De enorme besparing was alleen mogelijk toen het stel meubels kocht via een toonaangevende online meubelwinkel in Nederland voor schoenenkast en soortgelijke andere soorten meubels.

SimpleTrade, de online meubelwinkel die ongelooflijk veel besparingen biedt op allerlei soorten meubels, hielp het jonge stel met pasgeborenen met hun geweldige kortingen en deals. Het bedrijf herbergt een groot aantal producten zoals kledingkast en keukenkast, maar ook een opwindend scala aan vergelijkbare producten voor de keuken, woonkamer, kantoor, slaapkamer, woonkamer en nog veel meer. Het populairste blijkt na een enquete die zij onlangs hebben uitgevoerd de grote keukenkast te zijn. Tip van de redactie is dus ook, een grote keukenkast kopen kun je het beste doen bij ST.

Besparingen bij meubelzaak in Rotterdam

Volgens het echtpaar wiens dromen over een vakantie werden gerealiseerd met de hulp van SimpleTrade: “We hadden een beperkt budget om ons nieuwe appartement op te zetten. Maar toen we SimpleTrade eenmaal tegenkwamen, waren we absoluut opgewonden van al het geld dat de website ons hielp te besparen op al het meubilair. Met zoveel geld in handen, zelfs nadat we ons hele appartement hadden opgezet, wisten we maar één manier om het goed te besteden, en dat was om op een broodnodige vakantie naar Den Haag te gaan! ”

Een voorbeeld van de lucratieve besparingen die de in Rotterdam gevestigde online meubelwinkel biedt, is de toegang tot kortingscodes die de website regelmatig aanbiedt. De kortingscode die momenteel op de website wordt uitgevoerd. Deze zorgt bijvoorbeeld voor gratis verzending en 10% korting op alle aankopen. Bezoek hun officiële website om de kortingscode te weten te komen en om het uitzonderlijke assortiment meubels dat SimpleTrade te bieden heeft te bekijken